Boek en pop-up tentoonstelling in het Antwerpse MAS

Ondertussen zijn we met ons boek en pop-up tentoonstelling aangemeerd in Antwerpen. Opnieuw vonden we onderdak in een unieke locatie met zicht op de Schelde: het MAS Havenpaviljoen,  gratis bezoekerscentrum van de Antwerpse haven aan de voet van het Museum aan de Stroom (MAS).  Het Havenpaviljoen is de plek bij uitstek voor wie meer wil weten over de Schelde en de Antwerpse haven. De tentoonstelling gaat op zoek naar het verre verleden van rivier en haven, en brengt een atypisch beeld van de Schelde in een verdwenen prehistorisch landschap. Zoek dus niet verder voor een boeiend uitstapje tijdens de paasvakantie.

20180313_121447.jpg

Acht rijk geïllustreerde infozuilen nemen je mee doorheen de geschiedenis van de Schelde en de Antwerpse haven van de prehistorie tot op vandaag. De tentoonstelling beperkt zich niet tot het recente archeologisch onderzoek in Kerkhove, maar brengt ook de grootschalige opgravingen van het Doel- en Verrebroekdok in beeld. Je vindt er bovendien een inkijkexemplaar van het bijhorende boek dat je hier nog altijd kan bestellen. Een bezoek is gratis.

Van 13/03/2018 tot 15/04/2018 in het MAS Havenpaviljoen, Hanzestedenplaats 19, 2000 Antwerpen. Open van dinsdag tot en met zondag van 09u30 tot 17u30.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s