Boek en pop-up tentoonstelling in de Gentse Krook

Krook

Dagje shoppen in Gent of een koffie drinken in de Vooruit? Vergeet vooral niet even te stoppen in de nieuwe Gentse bibliotheek De Krook. Dit prachtige gebouw is niet alleen een pareltje der architectuur, maar ook hét cultureel knooppunt waar iedere Gentenaar en bezoeker van Gent welkom is. Sinds deze week is De Krook ook de thuis voor onze pop-up tentoonstelling rond de Schelde en het archeologisch onderzoek in Kerkhove.

20180201_125655

Acht rijk geïllustreerde infozuilen nemen je mee doorheen de geschiedenis van de Schelde van de prehistorie tot op vandaag. Je vindt er bovendien een inkijkexemplaar van het bijhorende boek dat je hier nog altijd kan bestellen. Op 1 maart zal Philippe Crombé als afsluiter van de tentoonstelling een lezing geven in De Krook. Inschrijven vereist. Alle info vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s